Provalio u brod te otuđio alat i brodsku opremu

ZADAR - Na Obali kneza Branimira provaljeno je u brod odakle je otuđen alat i razna brodska oprema. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća eura.

U vremenu od 16. do 23. ožujka u Zadru na Obali kneza Branimira nepoznati počinitelj provalio je u brod 47-ogodišnjeg vlasnika odakle je otuđio alat i raznu brodsku opremu.

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća eura, a protiv nepoznatog počinitelja je nadležnom državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe, priopćila je zadarska policija.

B.K.

PROČITAJTE JOŠ:

Kradljivac u Zadru provalio u brod
U vremenu od 08. do 10. ožujka u Diklu u Zadru nepoznati počinitelj je provalio u brod 60-godišnjeg hrvatskog državljanina odakle je otuđio akumulator i rezervoar s gorivom. Materijalna šteta je nekoliko stotina eura, a protiv nepoznatog počinitelja nadležnom državnom odvjetništvu u Zadru…
KRAĐA U BIOGRADU Čovjeku provaljeno u brod
U vremenu od 25. do 28. veljače u Biogradu nepoznati počinitelj je provalio u brod 72-godišnjeg vlasnika odakle je otuđio rezervoar s gorivom. Materijalna šteta iznosi nekoliko stotina eura, a protiv nepoznatog počinitelja je nadležnom državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prij…