Pronađeno tijelo nakon 4 dana potrage u Tučepima

TUČEPI - Nakon 4 dana intenzivne potrage koja je započela u nedjelju 23.04.2023. godine u večernjim satima završila je potraga u Gornjim Tučepima, izvijestila je Hrvatska gorska služba spašavanja iz Makarske.

Naime na poziv Policijske postaje Makarska na teren izlazi 16 pripadnika HGSS stanice Makarska u sklopu koje i jedan potražni tim sa psom te 16 pripadnika DVD Tučepi.

Iduća dva dana potragu nastavljaju pripadnici HGSS-a te im se u srijedu 26.04.2023. godine pridružuju pripadnici HGSS stanice Split sa zapovjednim vozilom te jednim potražnim timom kao i pripadnici HGSS stanice Dubrovnik.

PP Makarska uključuje dodatno još i pripadnike DVD Makarska, DVD Tučepi te DVD Podgora.Potraga je napokon okončana u 16:20 minute pronalaskom beživotnog tijela unesrećene osobe.

Tijelo je transportirano do prometnice u 19:50 sati nakon čega ga preuzima mrtvozornička služba.

Podsjetimo, Splitsko-dalmatinska policija je prije 4 dana zaprimila prijavu nestanka 37-godišnjeg muškarca na istom tom području. Nije potvrđeno da se radi o istoj osobi.

D.G.

PROČITAJTE JOŠ:

Nestao muškarac kod Tučepa
TUČEPI - Splitsko-dalmatinska policija je jučer zaprimila prijavu nestanka 37-godišnjeg Nicolasa Miguela Bilicicha. Nestao je na području gornjih Tučepa, a za njim je pokrenuta i potraga u kojoj su sudjelovali pripadnici HGSS-a, vatrogasci i policija. U trenutku nestanka na sebi je imao crne hlače…