Prijave za 29. uskršnju biciklijadu Zadar-Vir

VIR/ZADAR – Na uskršnji ponedjeljak 18. travnja održat će se tradicionalna biciklijada od Zadra do Vira, a po dobrom običaju sve sudionike ove omiljene zadarsko-virske biciklijade po dolasku na otok očekuju okrjepa i marenda, nagradna tombola s MTB-om kao glavnom nagradom i zabava s bendom Tempo.

Nakon događaja oko 14 sati osiguran je i povratak s otoka Vira u Zadar, a online prijave za sudjelovanje na biciklijadi možete napraviti OVDJE.

Biciklijada će startati 18. travnja (ponedjeljak) u 10 sati na Branimirovoj obali u Zadru (iz Vira je polazak u 9 sati), a cilj je kao i uvijek na virskom Trgu svetoga Jure gdje će biti organiziran doček biciklista. Organizatori ovog biciklističkog druženja su destinacijska menadžment kompanija Vir turizam u suradnji s Biciklističkim klubom Zadar, virskim općinskim poduzećima Čisti otok, Vir održavanje i Vir zaštita, zadarskom Prometnom policijom i Službom Hitne medicinske pomoći. Glavni sponzor biciklijade je Općina Vir, koja je ujedno utemeljitelj ovog biciklističkog druženja.

Kažimir Škrbić

PROČITAJTE JOŠ:

Najavljena 29. uskršnja biciklijada Zadar – Vir