Prijave na trodnevnu edukaciju o digitalnim nomadima i radu s mladima na Ižu

OTOK IŽ - Trodnevna edukacija održat će se od 16. do 18. svibnja u Velom Ižu, a prijave se zaprimaju do 6. ožujka. Istražite svijet digitalnih nomada i saznajte kako je moguće pomoći u revitalizaciji ruralnog prostora.

Radite li na selu? Zanimaju li vas novi pristupi u radu s mladima ili turizmu te osjećate posljedice iseljavanja mladih iz ruralnih sredina? Želite li upoznati slične organizacije koje se bave mladima i djelujuju u ruralnim sredinama?

Pridružite se na trodnevnu edukaciju koja će se održati na otoku Ižu u okviru Erasmus+ projekta Nomadland i:

  • saznajte tko su digitalni nomadi i otkrijte njihove priče
  • otkrijte više o co-living i co-working konceptima na europskom selu
  • podržite i radite na strategiji dovođenja digitalnih nomada u svoje mjesto
  • podijelite svoje iskustvo u radu s mladima ili turizmu
  • povežite se s novim partnerima iz Španjolske, Hrvatske, Njemačke i Slovenije
  • pripremite nove europske projekte i potaknite novu budućnost za selo

Mjesto i vrijeme održavanja

Edukacija će se održati od 16. do 18. svibnja 2023. godine u Velom Ižu u 'DKC Školj'. Dolazak je planiran 15., a odlazak 19. svibnja. Sudjelovanje na svim danima edukacije je obavezno.

Troškovi smještaja i hrane pokriveni su u cijelosti, putni troškovi za hrvatske sudionike iznose do maksimalno 50 eura. Prijave se zaprimaju do 06. ožujka 2023. godine, a prijavljeni će biti obaviješteni o rezultatima 13. ožujka.

Udruga Prizma traži 5 sudionika iz Hrvatske uključenih u područje rada s mladima koji rade s mladima s manjim mogućnostima i zainteresirani su za fenomen digitalnih nomada.

Više informacija o projektu pronađite OVDJE.

B.K.

PROČITAJTE JOŠ:

Hrvatska postala “vruća destinacija” za digitalne nomade, ali...
Hrvatska je postala “vruća destinacija” za digitalne nomade - uglavnom mlade, visokoobrazovane i bogate strance. U zemlji ih je na tisuće, no mali broj onih koji žele ostati, mora se snalaziti jer im zakon ne dopušta boravak dulji od godine dana. Fraza - digitalni nomad, popularizirana još 1997.,…
Hrvatska u britanskim medijima kao atraktivna destinacija za digitalne nomade | | Morski HR
Renomirani i jedni od najčitanijih britanskih dnevnih listova The Mirror i The Independent objavili su članke u kojima je Hrvatska predstavljena kao poželjna i atraktivna destinacija za digitalne