Prijave na studij „Menadžment kamping resorta“ otvorene do kraja siječnja

OPATIJA – Globalni turistički trendovi ka povećanoj kvaliteti smještaja u kampovima, aktivnostima na otvorenom i slobodi kretanja i boravka u destinaciji, uvjetuju transformaciju kampova u kamping resorte.

Program “Menadžment kamping resorta” razvijen je da bi polaznicima omogućio učenje i svladavanje specifičnih znanja iz područja suvremene kamping usluge. Nakon završenog programa polaznici će moći preuzeti odgovornosti za pružanje složenije kamping usluge te izgraditi poduzetničke sposobnosti izgradnje i vođenja kampa.

Foto: KUH

Stečena znanja i kompetencije doprinijet će razvoju ukupne kamping ponude u pravcu kvalitetne diferencijacije i specijalizacije, čime se u cjelini ostvaruje značajna konkurentska prednost Hrvatske kamping usluge na Mediteranu.

Program Menadžment kamping resorta provodi Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu iz Opatije, uz podršku Kamping udruženja Hrvatske, a organizatori kažu da je ovo prvi specijalizirani program cjeloživotnog obrazovanja iz kamping menadžmenta u Hrvatskoj i jedan od izuzetno rijetkih obrazovnih modula u Europi.

Foto: KUH

Kao poticaj za traženjem izvrsnosti i davanja doprinosa razvoju kampinga i samih djelatnika, KUH će najboljeg polaznika nagraditi besplatnim vikend boravkom u mobilnoj kućici u nekom od hrvatskih kampova.

Prijave su otvorene do kraja siječnja, a više o ovom studiju možete doznati OVDJE.

I.B.