Preminuo Siniša Cvitanović, tehničar HRT-a u Zadru i jedriličar na dasci

ZADAR – U 50. godini preminuo je, Siniša Cvitanović, voditelj tehnike objedinjenog centra HRT-a Zadar, objavio je Radio Zadar.

– Duboko nas je potresla vijest da naš kolega Siniša Cvitanović više nije među nama i da više nikad neće doći na svoje radno mjesto i sjesti za svoj stol u sobi za tehniku i dogovoriti sa svojim kolegama TV snimanja. Danas se u HRT Centru u Zadar radi u tišini i boli, objavili su njegove kolege s HRT Zadar.

Siniša je na HRT-u stalno zaposlen od 2003. godine, najprije u tadašnjem HTV Studiju Zadar kao tehničar, a zatim i kao voditelj tehnike objedinjenog centra HRT-a Zadar. Kroz svoju dvadesetogodišnju karijeru vodio je i najsloženije tehničke operacije opremanja i koordiniranja.

Prije mjesec dana hospitaliziran je u zadarskoj Općoj bolnici, no bolest je bila neumoljiva te je Cvitanović preminuo u nedjelju poslijepodne.

Od kolege Cvitanovića oprašta se i njegov klub jedrenja na dasci Bibinje.

“Nažalost danas nas je napustio naš Siniša Cvitanović, jedan od pionira i začetnika zadarske surf scene. Cvite, bodri na nas odozgor a mi čemo te se uvijek sjećati i surfati onako kako si nas znao savjetovati. Hvala ti na prijateljstvu i počivao u miru”, napisali su u objavi.Obitelji i kolegama u ime redakcije Morski HR izražavamo najdublju sućut…



D.G.