PREMIJERA S BBS-a Absolute Navetta

I ovogodišnja nautička manifestacija Biograd Boat Show nudi pregršt premijera plovila. Ovaj put izdvajamo jahtu Navetta, koja stiže u više verzija, savršen brod za duga putovanja.

Prostor i svjetlost stapaju se u jedan koncept: pravi protagonist na brodu Navetta 48. S ovom jahtom, Absolute je uhvatio bit linije Navetta.

Ovaj udoban brod savršen je za duga putovanja: ima dovoljno prostora za pohranu, kao što su veliki ormari, i krmenu kabinu za posadu s privatnim krovom kojoj se može pristupiti s krmene platforme.

Vanjski prostor je neusporediv u usporedbi sa sličnim brodovima u ovom segmentu. Nudi vrlo visoku razinu udobnosti i udobnosti u cijelom vanjskom smještaju.

Absolute Navetta 48

Flybridge nema stepenica sprijeda na stražnju stranu, dok središnja i ergonomski postavljena upravljačka ploča omogućuje ležaljku za sunčanje koja može primiti do pet osoba.

Na krmi mosta nalazi se prostrani dnevni boravak s kaučem u obliku slova U, stolom za blagovanje od tikovine i kuhinjom opremljenom hladnjakom, ledomatom, roštiljem i sudoperom. Sve ove pogodnosti čine terasu savršenim mjestom za uživanje u najljepšim satima dana.

Štoviše, pramcu je lako dostupno putem šetnica, zaštićeno poklopcem samog krila i nudi udobno, modularno područje za opuštanje.

Absolute 48 Coupé

Absolute Coupe 48

Sportske linije za izgled posvećen udobnosti i vrlo svestran, Absolute 48 Coupé ističe se svojim odvažnim stilom, visokom razinom upotrebljivosti i snažnom predanošću održivosti.Kokpit je širok i iznimno udoban, bez vizualnih barijera ili fiksnih prepreka, pa se njegov prostor može prilagoditi višestrukim konfiguracijama.

Otvor bočnih rubova nudi izravan pogled na more, a nove ostakljene balustrade prema krmi daju neusporediv prizor, čak i iz salona i kormilarnice. Vanjski namještaj može se lako postaviti u različite konfiguracije, prilagođavajući se različitim potrebama na brodu: savršeno za maksimalno opuštanje ili intrigantne razgovore.

Aboslute Navetta 58

Čvrstoća i sklad, snaga i veličina, sve na dohvat ruke. Dobrodošli na brod Absolute Navetta 58. Ovim voluminoznim brodom lako se upravlja u potpunoj autonomiji, s vrhunskom tehnološkom opremom koja je uvijek pri ruci i s pouzdanošću rješenja dizajniranih u potpunosti unutar zidova našeg brodogradilišta.

Na otvorenom, opuštanje je osigurano ležaljkama za sunčanje na flybridgeu iu pramčanom dijelu, dostupnima s lakoćom i maksimalnom sigurnošću. Na gornjoj palubi nalazi se centralno kormilarsko mjesto, udoban barski ormarić, stol za blagovanje s dvije sofe i panoramska, zaštićena terasa. Pramčani dio ima zavidno sunčalište, dostupno zahvaljujući širokim bočnim hodnicima i ergonomskim rukohvatima.

Absolute 68

Absolute Navetta 68

Navetta 68 rezultat je neopterećene kreativnosti i suradnje između našeg dizajnerskog tima i obrtnika. Nudeći vrhunsku udobnost za život, njezini veliki i funkcionalni prostori su elegantno namješteni, dizajnirani samo za maksimalnu udobnost. Struktura je inovativna, vanjske linije pune su osobnosti, a ocrtavaju ih veličanstveni bočni prozori bez stupova. Navetta 68 je jahta koja najbolje predstavlja Absolutea viziju.

D.G.