Pronašli 49 grama marihuane, 74 tablete ecstasyja i 9 grama 'speeda'

PULA - U Puli je u srijedu policija zaustavila automobil kojim je upravljao mladić iz okolice Jastrebarskog, a u kojemu je pronašla preprodaji namijenjene vrećice s marihuanom, ecstasyjima i amfetaminima, tzv. speedom.

Istarska policija u petak je priopćila da je tijekom redovne kontrole prometa zaustavila Opel zagrebačkih registracija te pregledom u njemu pronašla 49,2 grama marihuane, 74 tablete ecstasyja i devet grama speeda.

Zbog sumnje u preprodaju droge, 24-godišnji mladić je priveden i kazneno prijavljen za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama. Nekoliko sati kasnije, nešto poslije ponoći, dvoje Puljana oglušilo se na naredbu policije da zaustave automobil.

Dali su se u bijeg, ali brzo su zaustavljeni. Kod 28-ogodišnje suvozačice pronađeno je 13 grama marihuane, a kod 25-ogodišnjeg vozača jedna tableta ecstasyja. Prekršajno su prijavljeni zbog posjedovanja droge za vlastitu uporabu, a vozač i kazneno zbog obijesne vožnje u cestovnom prometu, priopćila je Policijska uprava istarska.

B.K.

PROČITAJTE JOŠ:

Istarska policija zaplijenila veću količinu droge - Ovo je druga najveća zaplijena droge ove godine u Istri
Nakon završenog kriminalističkog istraživanja muškarac je priveden u pritvorsku jedinicu, a riječ je o drugoj najvećoj zaplijeni droge ove godine u Istri. Policijski službenici Odjela kriminaliteta droga Policijske uprave istarske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 62-godišnjim hrvatskim…