Poziv za sudjelovanje na radionici ‘Eko certificiranje – značaj na tržištu’

LASTOVO - Dubrovačko-neretvanska županija i Regionalna agencija DUNEA organiziraju treću po redu radionicu na temu EKO CERTIFICIRANJE – ZNAČAJ NA TRŽIŠTU za male i srednje proizvođače, koja će se 7. studenog održati na Lastovu.

Radionica je dio projekta TAKE IT SLOW, koji zajednički provode Hrvatska i Italija, a koji je osmišljen s ciljem upravljanja i promocije Jadrana kao zelene, pametne i održive destinacije. Fokus projekta je na malim zajednicama na otocima, obali i unutrašnjosti uz Jadransko more bogatima materijalnom i nematerijalnom baštinom koje su očuvale autentični životni stil prilagođen svom prirodnom okruženju.

Trajanje radionice je do tri sata, a govorit će se o tehničkim i aspektima tržišta u ekološkoj poljoprivredi i proizvodnji, eko certifikatima te lancima dobave.

Radionicu će voditi Ana Marušić Lisac, dipl. ing. agronomije, koja se više od 20 godina bavi kontrolom i certifikacijom ekološke poljoprivrede i proizvodnje.

Radionica na Lastovu održat će se 7. studenog, u Društvenom centru Lastovo, s početkom u 18:30. Potrebna je prethodna prijava, a detalje možete pronaći na LINKU.

J.K.