POLICIJA UTVRDILA: "Požar ugostiteljskog objekta u Sukošanu namjerno izazvan!"

SUKOŠAN - Dovršen je očevid požara ugostiteljskog objekta u Sukošanu, koji je planuo u utorak 27. veljače nešto prije ponoći.

Požar je ubrzo ugasio vlasnik objekta, a vatra je zahvatila inventar i drveno pročelje objekta, koje trenutno nije u funkciji.

Jučer, 28. veljače policijski službenici Policijske postaje Zadar su u suradnji s kriminalističkim tehničarom i inspektorom zaštite od požara, eksploziva i oružja obavili očevid na mjestu događaja, kojom prilikom je utvrđeno postojanje elemenata kaznenog djela, odnosno utvrđeno je da je požar namjerno izazvan.

U cilju utvrđivanja svih okolnosti koje su prethodile ovom događaju te pronalaska počinitelja, policijski službenici provode kriminalističko istraživanje u svezi kaznenog djela Dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom, objavila je PU zadarska.

A.N.

PROČITAJTE JOŠ:

Vatrena noć u ugostiteljskom objektu u Sukošanu
Noćas u 23:50 sati policija je zaprimila dojavu kako je u Sukošanu na terasi ugostiteljskog objekta izbio požar. Požar je ubrzo ugasio vlasnik objekta, a prema prvim saznanjima vatra je zahvatila inventar i drveno pročelje objekta, koje trenutno nije u funkciji. Na mjestu događaja se provodi očevid kako bi