Posjetitelji Aquariuma Pula ovo ljeto mogu hraniti morske pse, meduze ili pak kajmane

PULA - Pulski akvarij ovo ljeto priprema nesvakidašnje iskustvo za sve svoje posjetitelje. Ovaj popularni akvarij provodit će niz dnevnih aktivnosti koje pružaju jedinstvenu priliku za interakciju s fascinantnim morskim stvorenjima. Bez obzira na dob Aquarium Pula ima nešto za svakoga.

Foto: Aquarium Pula

Ponedjeljkom, srijedom i petkom u 12 sati, posjetitelji mogu doživjeti nevjerojatnu pustolovinu hranjenja morskih pasa. Uz stručno vodstvo, posjetitelji će se naći licem u lice s tim impresivnim stvorenjima dok zaposlenici pružaju hranu.

Utorkom i četvrtkom u 12 sati, posjetitelji mogu gledati hranjenje meduza. Meduze su fascinantna bića s nježnim ljepotama koje očaravaju. Ova aktivnost omogućuje posjetiteljima da nauče više o meduzama, njihovim prehrambenim navikama i njihovoj ulozi u morskom svijetu.

Foto: Aquarium Pula

Nakon uzbudljivog hranjenja meduza, u 13 sati posjetitelji mogu se uputiti u dvorište Forta Verudela gdje će imati priliku hraniti i naučiti nešto o jadranskim beskralježnjacima. Edukatori će podijeliti znanje o raznolikosti jadranskog morskog života, s naglaskom na beskralježnjake koji čine važan dio ekosustava.

Petkom u 12:30 sati, posjetitelji imaju jedinstvenu priliku da se upuste u susret s kajmanima. Ove tajanstvene i moćne životinje zasigurno će oduševiti posjetitelje. U pratnji stručnog osoblja, posjetitelji će moći vidjeti ove nevjerojatne gmazove i saznati više o njihovim životnim navikama i staništima, piše Regional Express.

A.B.