Popularni glumac mužu čestitao godišnjicu braka fotografijom s Hvara

Popularni glumac Neil Patrick Harris, kojega hrvatska i strana javnost zna kao ženskaroša Barneya iz popularne serije Kako sam upoznao vašu majku, ne može izbaciti Hvar iz glave, a čini se, ni iz srca.

Glumac je ovo ljeto u društvu supruga i dvoje djece uživao krstareći jahtom po Mediteranu. Neizostavna postaja i ove godine bio im je otok Hvar, gdje popularni glumac dolazi posljednjih nekoliko godina. Njegov Instagram profil krcat je fotografijama i snimkama na kojima uživa s obitelji u morskim radostima, skačući u kristalno čisto more otoka Hvara.

Harris je na Instagramu objavio fotografiju na kojoj on i suprug David Burtka poziraju bez majice, u kupaćim gaćama ispred jednog beach-cluba na Hvaru.

– Prije točno sedam godina vjenčali smo se u Italiji. Prošli tjedan plivali smo u Hrvatskoj. Tko zna gdje ćemo se naći idući put, no ne postoji nitko s kim bih radije putovao svijetom nego s tobom, David Burtka. Tvoj pustolovni duh u kombinaciji s tvojim njegujućim srcem nastavljaju me impresionirati i inspirirati. Naša djeca imaju sreće što su okružena tvojom ljubavlju, pažnjom i tvojom svjetlošću. Svi imamo sreće. Sretna godišnjica – stoji u glumčevoj objavi na Instagramu.

K.B.

PROČITAJTE JOŠ:

Popularni komičar skokom u more otkrio na kojem hrvatskom otoku uživa s obitelji