POMOĆ DJEČJEM DOMU Humanitarni dani sporta u Opatiji

OPATIJA - Studentski zbor Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu poziva na 'Humanitarne dane sporta FMTU' od 28. do 30. travnja u sklopu čega će biti organizirana natjecanja, edukacije i sportska druženja.

Unutar ovog vremenskog razdoblja održati će se 3 zasebna događaja od kojih su dva događaja ekipna natjecanja u futsalu i košarci te treći događaj koji se odnosi na provođenje sportskog kviza.

Manifestacija ima za cilj prikupljanje novčanih sredstava za Dječji dom Ivana Brlić-Mažuranić iz Lovrana, a u sklopu događaja bit će organizirana natjecanja, edukacije i druženja na raznim sportskim aktivnostima.

- Posebno nam je drago što ćemo imati čast ugostiti hrvatsku rukometnu reprezentaciju koja će se družiti s djecom i sudjelovati u natjecanju u futsalu - priopćili su iz Studentskog zbora Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu.

Smatraju, naime, da je njihovo sudjelovanje u ovom humanitarnom događaju od velike važnosti jer će pružiti podršku postavljenim ciljevima i podići svijest o važnosti brige za mentalno i fizičko zdravlje kroz sport i igru.

- Cilj projekta je napraviti natjecanja, edukacije i druženja na raznim sportskim aktivnostima. Želimo postići elemente vezane uz mentalno i fizičko zdravlje, interaktivan i edukativna sadržaj, netwroking i zabavu. Dodatni cilj je skupiti novčane prihode te ih darovati nekoj humanitarnoj udruzi te ostvariti bolju i pravednu budućnost za sve - navode u priopćenju.

B.K.