Nasilnik koji je usred dana pretukao šefa SDP-a u Zadru, dobio 13 dana zatvora

ZADARA - Policijski službenici Policijske postaje Zadar, jučer su uz optužni prijedlog zbog prekršaja naročito drskog i nepristojnog ponašanje, na Kazneno-prekršajni odjel prepratili 26–godišnjaka, kojem je nakon saslušanja određena mjera zadržavanja u zatvoru u trajanju od 13 dana.

Doznajemo da se radi o nasilniku koji je prije četiri dana pred djetetom i ispred svog radnog mjesta napao predsjednika zadarskog SDP-a i gradskog vijećnika Danijela Radetu.

Naime, provedenim kriminalističkim istraživanjem, 26–godišnjaka se sumnjiči da je 15. siječnja 2024. godine oko 14.00 sati u Zadru na predjelu Poluotoka, dok se nalazio u društvu tri mlađe muške osobe, na ulici prišao 36-godišnjaku kojeg je bez ikakvog povoda vrijeđao, a potom ga i fizički napao, udarivši ga šakom u predjelu abdomena, nakon čega su se sva četvorica muškaraca udaljila. 

Policijski službenici nastavljaju s poduzimanjem mjera i radnju u cilju utvrđivanja identiteta drugih sudionika događaja. 

Daniel Radeta je nakon napada objavio i video četvorice muških osoba uz opis događaja.

D.G.

PROČITAJTE JOŠ:

U Zadru pred djetetom fizički napadnut čelnik SDP-a, objavio je i video: “Jedan me udario šakom i nazvao đukelom!”
Predsjednik zadarskog SDP-a i gradskog vijećnika Daniel Radeta napadnut je u Zadru, potvrdila je Zadarska policija. - Prijavu smo zaprimili oko 14 sati da ga je jedan muškarac verbalno napao, a onda i drugi fizički. Policija je u postupku utvrđivanja svih okolnosti ovog događaja - rekli su u