Policija pokrenula kriminalističko istraživanje protiv uzurpatorice plaže iz Milne

MILNA – Policija je pokrenula kriminalističko istraživanje protiv žene koja je u Milni na Braču napala kupače jer su maknuli ležaljke s plaže, potvrđeno je Indexu iz PU splitsko-dalmatinske.

Riječ je o plaži Hana ispod dvorca Kaštil Jela. Žena koja se predstavila kao “vlasnica plaže” počela je verbalno napadati i vrijeđati ljude koji su se sunčali na plaži, točnije nekoliko djevojaka.

Onda joj se obratio čovjek koji ju je snimio i rekao da je on maknuo ležaljke.

Vidno iznervirana, nastavila je vrijeđati, a potom je šutnula kutiju pizze prema djevojci koja je ležala na plaži, pa  je nakon toga šutnula i limenku piva i otišla. Index doznaje da je to Lucija Vlahović, na Braču poznata kao “Smojina grofica” jer je u njezin dvorac često dolazio Miljenko Smoje.

Podsjetimo, u videu, kojeg je snimio i objavio Miroslav Rajh iz Zaprešića koji je u Milni odlučio provesti godišnji odmor, dotična gospođa osim što privatizira pomorsko dobro, brani ljudima boravak, prijeti i baca stvari, javno je priznala i nezakonitu devastaciju.

– Ova plaža ne može primiti više od deset ljudi. Mi imamo goste koji plaćaju, plaćamo takse, plaćamo porez. To sam ja ugradila i još treba uzimati ležaljke. Da mi ga je vidjeti, da ga pljunem, tko je to napravio – kazala je dotična gospođa.

D.G.

PROČITAJTE JOŠ:

VIDEO Žena podivljala i napala kupače kad su maknuli prazne ležaljke: “Ovo je moja plaža, ja sam je izgradila”