Pokvario se katamaran u Jelsi, obavijest stigla mailom - Otočani ljuti: "Mogli bi mi graknit malo žešće!"

JELSA - Jadrolinija je jutros obavijestila svoje putnike da ništa od polaska iz Jelse. Uz isprike i ponudu povrata novca, o alternativi, žale nam se putnici, ni slova.

- I opet isto! Pokvario se katamaran u Jelsi jutros, obavijest stigla nakon ukrcaja... U 6:17 h stiže mail, dakle - od 6:10 do 6:30/40 se trebao organizirati (od strane Jadrolinije) autobus koji bi iz Jelse putnike preveo do Hvara na katamaran u 7:35 h, između ostalog i cca 30 prvašića uz pratnju učiteljica.

Ali- šta ih briga, ko im šta može... Ako nećemo radi sebe, mogli bismo radi te iste dice graknut malo žešće! - poručili su otočani, a šalju i obavijest od Jadrolinije, kojoj zamjeraju što nije organizirala alternativni prijevoz, makar do Hvara.

- Nije mi jasno je li vama jasno da ljudi idu na preglede koje su čekali po nekoliko mjeseci, da idu na kemoterapije i sl., da vam je jutros u katamaranu bilo 30 prvašića koji idu na svoj prvi izlet sa školom, a koji bi zbog vašeg nemara i nesposobnosti propao, kao i čitav trud učiteljica oko organizacije istog, da se roditelji nisu luđački snalazili i prevezli djecu na vrijeme - stoji u jednoj od poruka poslanih Jadroliniji, dok su, kako kažu, stariji i ostali koji se nisu uspjeli snaći, bili primorani vratiti se kućama.

Iz Jadrolinije stigao im je, kažu, samo ovaj odgovor:

D.G.