Pet stvari koje čine Biograd Boat Show jedinstvenim u svijetu

BIOGRAD NA MORU - Još samo dan dijeli nas od 25. jubilarnog sajma koji će oboriti sve rekorde po broju izlagača, plovila i premijera. Dodano je više od 50 novih plovila u moru i više od 30 na kopnu, čime se ukupan broj povećao na oko 400 plovila do 24 metra.

Izdvajamo pet stvari koje ovaj nautički sajam čini svjetski posebnim:

1. Malo turističko mjesto - Veliki međunarodni sajam nautike koji se održava u intimnom ljetovalištu Biogradu na Moru, s dnevnom posjetom četiri puta većom od gradske populacije i oživljavanjem grada, i danju i noću.

2. Zabavni program - Kada prestane izlaganje, počinje zabava! Samo Biograd nudi glazbeni festival na sajmu nautike, sa 7 nastupa uživo uključujući Giuliano & Diktatori u petak, i TBF-a u subotu, kao i Orionov spektakularan vatromet! Ne zaboravite na after partyje i noćni život u centru grada.

3. Gastronomija - Kao nijedan drugi sajam, Biograd Boat Show nudi odličnu hranu i piće na licu mjesta i tijekom večernjih programa. Također, Festival izvornosti nudi veliki izbor odabranih domaćih proizvođača hrane koji nude najbolje od najboljeg kad su u pitanju lokalne delicije. Isto tako, lokalni restorani bit će u svom najboljem izdanju, nudeći praznično okruženje.

4. Business to Business sajam - Inovativna Biograd B2B platforma nudi paralelni B2B sajam kako bi se iskoristio ogroman broj nautičkih tvrtki na sajmu. Hrvatska gospodarska komora će također biti domaćin 7. Dana hrvatske nautike s nenadmašnim kongresnim programom.

5. Croatia Charter Expo - Kako Hrvatska ima daleko najveću flotu čarter jahti na svijetu, Biograd Boat Show također je domaćin Croatia Charter Expoa gdje se čarter tvrtke, agenti i brokeri sastaju kako bi planirali sljedeću godinu i družili se u fantastičnom okruženju.

Sponzorirani sadržaj