Park prirode Vransko jezero organizira polaganje ribičkog ispita

Javna ustanova Park prirode Vransko jezero organizira ispitni rok za polaganje ribičkog ispita, a bez kojeg nije moguće izdavanje godišnje dozvole za obavljanje sportskog ribolova.

Ispitni rok održat će se 10. travnja, u 11 sati u Turističko-informativnom centru Biograd na Moru (Trg hrvatskih velikana 20, Biograd). Svi ribiči stariji od 15 godina koji još nisu položili ribički ispit mogu se prijaviti za polaganje na email: strucna.sluzba@pp-vransko-jezero.hr ili na 023/383-181 ili osobno u uredu Parka prirode u Biogradu (Kralja Petra Svačića 2, zgrada tržnice).

Ispit u trajanju od 60 minuta provest će povjerenstvo Športsko-ribolovnog saveza Splitsko-dalmatinske županije. Naknada za ribički ispit iznosi 200,00 kn, a uplata se obavlja kod povjerenstva neposredno pred polaganje ispita.

Nakon položenog ispita, ribiči dobivaju iskaznicu – uvjerenje o položenom ribičkom ispitu, koje vrijedi trajno i neophodno je za kupnju godišnjih ribičkih dozvola kod svih ovlaštenika ribolovnog prava u Hrvatskoj.

Detalji natječaja nalaze se na web stranici Parka prirode Vransko jezero.

J.K.