Ovog vikenda kreće festival Lastovo, otok glazbe!

LASTOVO - I ove godine naš najdraži #LAfestival održava se u kolovozu, od 11. do 14. 8. u uvali #mihajLA.

Festivalske i dnevne ulaznice mogu se kupiti online OVDJE iu prostoru organizatora - udruge LA!UVO! na adresi Pjevor 10 u Lastovu.

GLAVNI PROGRAM festivala je slijedeći :

četvrtak: REPER IZ SOBE (HR) + MARISOL(HR)

petak: POŽAR U KAIRU (HR) + BARBARA MUNJAS (HR)

subota: PSEĆA PLAŽA(HR) + STRAY DOGG(SRB)

nedjelja: MATE BRO (SLO) + WHO SEE(CG)

+ rezident DJ D-GREE (HR)

Festival u četvrtak započinje već tradicionalnom filmskom projekcijom koja svake godine omogućuje povlačenje prijatelja iz KINA MEDITERAN. Gledat ćemo „Summer od Soul“, glazbeni dokumentarac Ahmira Khaliba Thompsona iz 2021. godine o čuvenom „Harlem cultural festivalu“. Projekcija filma je besplatna.

Osim glavnog koncertnog večernjeg programa #otokgLAzbe bogat je i sa popratnim sadržajima. Dane ćemo započeti s jutarnjim svirkama u centru naselja Lastova, na lokaciji Pjevor 10 od 11:00h gdje će se svaki bend prezentirati kratkim svirkom. Prva dva dana festivala bit će radionice ilustracija, pjevanja te VJ-inga u sklopu suradničkog projekta sa organizacijom ŽIV ŽAR ŽUR pod nazivom ŽENE MAŠINE. U sklopu istog projekta bit će i izložba „Moj Panteon“ Ane Kovačić postavljena na zidove stare uljare.

Yoga s Anom biti će već standardno svaki dan festivala od 19:30 u festivalskoj uvali , a po svoje nove tetovaže moći ćete doći, uz prethodnu rezervaciju mailom kod tattoo majstorice handpoke tetovaže TATUIROVKE koja nam ove godine dolazi u društvu sa svojim partnerom, tattoo majstorom BLANANA kod kpojeg imate priliku napraviti tetovaže mašinicom.

Tradicionalni LA!turniri rezervirani su za posljednja dva dana, u subotu ćemo igrati na boće, a u nedjelju za kraj očekujemo nove pobjednike u odbojci. Naravno da će festivalski resident DJ D-Gree i ove godine svirati svakodnevne SUNSET SET setove uz zalazak sunca te nakon koncertnog programa do ranojutarnjih sati. Za završnu večer i pozdrav festivalu do slijedećeg ljeta ponovo nas čeka D-GREEjev spektakularni DJ set „LA!bojler room“ na lokaciji razrušene uljare u MihajLA.

Pa vi nemojte doć' ?!?

Sve informacije i točne satnice posjetiteljima pravovremeno će biti dostupne na stranicama društvenih mreža festivala.

Sponzorirani sadržaj