OTPUTUJTE NA MADEIRU Ako imate manje od 24 godine, vješti ste u slikanju, ručnom radu i zanatskim djelatnostima

Prijaviti se možete do 31. siječnja 2024. godine i tako sudjelovati na razmjeni mladih pod nazivom Name My Project na otoku Madeira u Portugalu.

Ova razmjena mladih za cilj ima dijeljenje znanja i upoznavanje s novim kreativnim aktivnostima uz istraživanje različitih načina kreativnog izražavanja, navodi Udruga Prizma iz Zadra. Razmjena mladih održat će se na portugalskom otoku Madeira, u gradu Câmara de Lobos, od 12. do 20. ožujka 2024. godine.

Smještaj, materijale i troškove prehrane na razmjeni mladih u potpunosti organizira i pokriva organizacija Teatro Metaphora. Putni troškovi za sudjelovanje na razmjeni mladih za sudionike iz Hrvatske refundiraju se do iznosa od 530 EUR.

Sve što dakle trebate je imati između 17-24 godine i biti skloni umjetničkom izražavanju, slikanju, ručnom radu i zanatskim djelatnostima. Sudionici će raditi, pripremati i voditi aktivnosti sa voditeljima grupa i aktivno sudjelovati u svim fazama projekta.

Traži se 5 sudionika stoga nemojte zakasniti. Prijaviti se možete putem ovog linka - https://www.udrugaprizma.hr/blog/razmjena-mladih-name-my-project?fbclid=IwAR0xCEQ1i2dtIYb9jdcuvTQUVnOlBAcwq6mq1cSapRltciTspPpIjlqME2Y.

Prijava je otvorena do 31. siječnja 2024. godine, a kandidati će o rezultatima odabira biti obaviješteni najkasnije 2. veljače 2024. godine.

J.T.