Otkupili proizvode od OPG-ova i Uskršnje poklon pakete podijelili građanima

OPATIJA - Grad Opatija otkupio je u petak od vlasnika štandova na opatijskoj tržnici rotkvice i mladi luk te ih, uz dobre želje za Uskrs, podijelio građanima.

Zamjenica opatijskog gradonačelnika Kristina Đukić i predsjednik Gradskog vijeća Dino Žigulić, na Veliki petak su se družili s građanima ispred opatijske tržnice te im podijelili 500-tinjak prigodnih paketa.

Uskrsni pokloni koje su dijelili građanima pripravljeni su u suradnji s prodavačicama i prodavačima na Mrkatu te s 'Radnikom' Opatija, a u svakom se paketu našla mala pinca 'Radnika' i svežanj rotkvica te mladog luka.

Grad Opatija otkupio je od vlasnika štandova na tržnici rotkvice i mladi luk s njihovih poljoprivrednih gospodarstava te popularne namirnice za blagdanski stol, uz čestitke za Uskrs i uskrsne blagdane, podijelio građanima.

U petak je obilježen i Svjetski dan zdravlja čiji je ovogodišnji moto 'Zdravlje za sve' kako bi nas podsjetilo na izgradnju svijeta koji bi trebao biti usredotočen na očuvanje zdravlja svih ljudi. Članovi i volonteri Gradskog društva Crvenog križa Opatija mjerili su građanima krvni tlak i šećer u krvi.

B.K.