Otkrijte otok Krk

KRK – Otok je na video kanalu Youtube i društvenoj mreži Facebook dobio brend turističkih ljepota pod imenom “Discovering Island Krk”.

Krčki fotograf Srđan Hulak objašnjava pokret ovim riječima: “Radeći profesionalne turističke materijale već pola desetljeća došao sam do zaključka da želim ponuditi nešto drugačiji pristup našim gostima po pitanju turističkih materijala ali i iznajmljivačima te agencijama na otoku! Discovering Island Krk poziva gledatelja na istraživanje otoka, njegove ponude te njegovih ljepota.”

Srđanova je želja da svi koje vide vrijednost u njegovom radu mogu materijale slobodno dijeliti i koristiti putem Facebooka ili na svojim web stranicama. Ovim putem poziva iznajmljivače i vlasnike turističkih agencija da prate njegovu Facebook stranicu  te Youtube kanal i svojom pretplatom na Youtubeu i podrže njegov napor.

Cilj je predstaviti ljepote otoka i njegovu ponude sustavno i cjelogodišnje kroz razni foto i video materijal koji je dostupan na tim web lokacijama. Osim kroz osobne kanale, Srđan je dio materijala predstavio i početkom godine na Dobro Jutro Hrvatska kako bi upoznao i širu publiku s ljepotama otoka iz prve ruke putem video materijala.

(Otok Krk)