Osvanuo atraktivan oglas za posao: Traže se osobe koje će testirati sadržaje luksuzne vile na Korčuli

KORČULA – Na platformi za zapošljavanje objavljen je oglas koji je u trenu svima privukao pažnju. Zapošljavaju se dvije osobe koje će testirati sadržaje u vili radi pripreme za nadolazeću ljetnu sezonu.

– Naša vila ima pregršt sadržaja koji su na raspolaganju gostima za vrijeme njihovog boravka, stoga smo raspisali navedeni oglas kako bismo bili potpuno spremni za novu sezonu – kažu vlasnici vile.

Foto: PR

Posao bi se obavljao u trajanju od tjedan dana, a sadržaji koje treba testirati su sljedeći: kajaci, bicikli, romobili, stolni tenis, stolni nogomet, teretana, biljar, PS4, trampolin, mreža uz more, ljuljačke, ležaljke.

Osim navedenih sadržaja, posao uključuje i provjeru čistoće vile, testiranje kompletne funkcionalnost kuhinje (testiranje svih aparata), soba (madraci, klime, ormari), kupaonica, dnevnog boravka, vešeraja te vrta.

Foto: PR

Također, pregledava se urednost plaže, ocjenjuje domaćin (osoba koja dočekuje goste) te recenzira vila Gabriela.

Idealni kandidati za ovu poziciju: u dobroj formi, sportskog duha, komunikativni, koji su se susreli sa snimanjem video zapisa.

Uz prijavu kandidati moraju dodati kratki video zapis kako će rasporediti sadržaje, točnije organizacija po danima, a prijaviti se možete OVDJE.

D.G.