Osvajač olimpijske bronce svoj odmor pronašao u Povljani

POVLJANA – Nakon osvojene bronce na Olimpijskim igrama u Tokiju, hrvatski veslač Damir Martin odmor je potražio u Povljani.

33-godišnji Martin dvostruki je svjetski i europski prvak te osvajač srebrnog odličja na Olimpijskim igrama 2012. godine u Londonu, i ove godine brončane medalje u Tokiju. No posljednjih nekoliko godina ovom srčanom Vukovarcu nije bilo lako.

Foto: TJ Studio

Nakon Olimpijskih igara u Riju promijenio je klub, operirao je kuk, sponzori su mu otkazali suradnju i sve je upućivalo na to da će Martin završiti svoju karijeru. No teško je Slavoncu reći da nešto ne može. U tom trenutku proradi onaj zeznuti slavonski inat i nema te boli koja tom trenutku može nadvladati želju za dostizanjem cilja. To se dogodilo i Martinu, koji je stoički podnio svaki izazov koji je život stavio pred njega. Zato je i brončana medalja iz Tokija tim više dijamantnog sjaja.

Zasluženi odmor Martin je u društvu supruge pronašao na Pagu, gdje je u pauzi od uživanja u suncu, moru i mediteranskoj hrani, otišao u posjet Općini. Naravno, na njihov poziv.

Općinari su iskoristili priliku, pa se s njim i slikali, te obavijest o tome proslijedili medijima.

Foto: TJ Studio

K.B.