Općina Vela Luka održala tradicionalni blagdanski prijem

VELA LUKA - U Veloj Luci održan tradicionalni svečani prijem Općine Vela Luka u povodu božićnih i novogodišnjih blagdana.

Tradicionalnom blagdanskom prijemu prisustvovali su predstavnici javnog i političkog života mjesta; općinska načelnica, općinski vijećnici, ravnatelji županijskih ustanova, ravnatelji odgojno obrazovnih ustanova, predstavnici državnih upravnih tijela, istaknuti gospodarstvenici, pročelnici upravnih tijela Općine, predstavnici udruga i civilnog sektora.

Pozdravni govor na domjenku je održala općinska načelnica Katarina Gugić, koja je u svojem govoru zahvalila svima prisutnima na suradnji u godini na isteku, te je sa zadovoljstvom najavila i nastavak suradnje u dolazećoj 2023.godini. Na kraju je svima zaželjela sretne nadolazeće blagdane, Božić i Novu godinu, te puno uspjeha u budućem radu.

Prisutnima se obratio i novi župnik Hrvoje Katušić koji je zahvalio Načelnici na uspostavljenoj dosadašnjoj suradnji i izrazio nadu da će se ona uspješno nastaviti i na budućim projektima. Zaželio je svima Sretan i blagoslovljen Božić te svako dobro u Novoj godini.

I.G.