Opatijski kukali promoviraju novog kuma na Badnjak

OPATIJA - Udruga Opatijski kukali će na svom redovitom zimskom kupanju u sklopu Advent Opatija u nedjelju, 24. prosinca na Badnjak u 12 h na Slatini promovirati svog novog kuma/kumu za 2024. godinu.

Kukali od 2017. biraju jednu poznatu i uglednu osobu sa područja Liburnije za svog kuma. Do sada su tu čast nosili Dragan Hlanuda - Barić, Duško Jeličić - Dule, dr. Đana Pahor, Betty Jurković, Dr. sc. Rajka Jurdana Šepić, Marina Česen i Mario Lipovšek - Battifiaca.

Kukali će na Badnjak počastiti građane i turiste kuhanim vinom. Tom prilikom će uručiti zahvalnice prijateljima i ustanovama koje su im godinama pomagale u radu.Najavit će se i tradicionalna Novogodišnja zdravica u moru 1. siječnja.

Puštat će se na razglas božićne pjesme a sa novim kumom će i zapjevati.Molimo vas da ovu aktivnost medijski popratite.

I.B.

PROČITAJTE JOŠ:

Opatijski kukali otvorili 20. sezonu zimskog kupanja
Unatoč jugu, opatijski kukali otvorili su 20. sezonu zimskog kupanja. Na glasovitoj Slatini, zaklonjeni od velikih valova, u more čija je temperatura iznosila 8 stupnjeva, hrabro je skočilo njih dvadesetak. S kupanjem nastavljaju svaku nedjelju, cijele zime, čime žele promicati zdravlje i primorski način života. - Nakon toga se lijepo