Održan 4. Booking Manager Summit o globalnoj charter industriji

ZAGREB - Booking Manager Summit 2022, četvrtu godinu zaredom, nastavlja pridonositi, iznad svih očekivanja, formiranju najnovijih perspektiva u globalnoj charter industriji za 2023. godinu kao i u nadolazećim godinama.

Tjekom sva tri dana konferencije održane u Zagrebu, profesionalcima charter industrije koji su pristizali iz svih krajeva svijeta, bile su izlagane najbolje poslovne prakse i najnoviji globalni trendovi u svrhu unaprijeđivanja svih aspekata njihovog poslovanja.

Foto: BMS

Unaprijeđenje charter poslovanja je bilo ostvareno kroz prizmu primjenjivih znanja, koje su na svim pozornicama prenosili renomirani svjetski stručnjaci. Svi posjetitelji, kao i oni koji su sudjelovali virtualno, su bili u prilici učiti te ostvarivati interakcije sa svim predavačima u raznovrsnoj lepezi tema koja se protezala od prodaje, marketinga, i CRM-a (Customer Relationship Management-a) pa do organizacije i financija.

Važno je naglasiti da je usluga prijenosa uživo, kao i opcije postavljanja pitanja putem poruka u stvarnom vremenu, bile izuzetno bitne za sve sudionike koji su odabrali prisustvovali na daljinu, kako bi im se omogućila kvalitetna interakcija sa svim predavačima, ali i svim ostalim sudionicima.

Foto: BMS

Tijekom svakog dana konferecije dolazilo je do iznošenja inovativnih ideja i razmjene raznovrsnosti mišljenja svih sudionika prema svim relevantnim temama u području nautičkog turizma. Ta razmjena kulminirala je sa dva diskusijska panela, jednim namjenjenim charter agentima, dok je drugi panel bio namjenjena čarter operatorima.

U obje diskusije, mogla se osjetiti diverzificiranost u mišljenju kroz pristup, implementaciju i viziju budućnosti globalnog charter poslovanja. S druge strane, svaka večer ove konferencije donosila je posjetiteljima i predavačima mogućnost međusobnog povezivanja u ponešto ležernijem izdanju uz monoštvo zabave.

Foto: BMS

Sukladno ideji neformalnog druženja tjekom večeri, bio je pomno odabrani trenutak za održavanje proslave 20. godišnjice osnutka tvrtke MMK Systems d.o.o. Time je tvrtka koja je predvodnik sistemskih riješenja u svjetskoj charter industriji, imala veliko zadovljstvo podjeliti svoj koninuirani uspjeh i sva dugogodišnja postignuća sa stalnim suradnicima i partnerima, čime je okrunjen ovogodišnji Booking Manager Summit.

D.G.