Održan 2. Međunarodni plivački miting “PK Pula 2023.”

PULA - U organizaciji Plivačkog kluba Pula na gradskom bazenu "Dino Makovac" u Puli održan je 2. Međunarodni plivački miting “PK Pula 2023.”, namijenjen najmlađim plivačicama i plivačima koji tek kreću na put ispunjenja svojih sportskih ciljeva.

- Kroz ovakve događaje na jedan zabavan način, djecu učimo zdravim sportskim navikama, a sve kako bi ih motivirali i potaknuli na bavljenje sportom. Iskrene čestitke svim plivačima i trenerima, a posebno i veliko bravo našim najmlađima kojima je ovo prvo natjecanje. Želim vam dobre rezultate, pobjednicima unaprijed čestitam i proglašavam 2. Međunarodni plivački miting otvorenim - poručila je zamjenica pulskog gradonačelnika Ivona Močenić.

Foto: Grad Pula

Natjecanje 2. Međunarodni plivački miting “PK Pula 2023.”, uvršten je u kalendar Hrvatskog plivačkog saveza, a predviđen za kategorije mlađih kadeta i početnika. U mitingu je sudjelovalo preko 220 plivačica i plivača u dobi od 9 do 11 godina, dvanaest hrvatskih klubova iz Đakova, Siska, Zagreba, Rijeke te ostalih klubova iz Istarske županije.

A.B.