Odjedrena spektakularna Trogirska regata

TROGIR – Ovog vikenda održano je deveto izdanje trogirske regate koja nas je iznenadila kako novim, osvježenim vizualima tako i bogatim programom  i senzacionalnim fotografijama.

Pobjedu je odnio brod Fatamorgana 2 s kormilarom Matom Arapovom, a na pobjedničkom postolju našao se i brod na kojem je član posade bio pjevač Damir Kedžo, piše Dalmacija danas.

Trogirska regata u organizaciji Jedriličarskog Kluba “Trogir” održala se ovog vikenda u trogirskom akvatoriju a lijepo vrijeme pomalo i neadekvatno za jedrenje omogućilo je vrhunski užitak kako natjecateljima, tako i građanima i posjetiteljima regate.

Ukupnu pobjedu odnio je brod Fatamorgana 2 kormilara Mate Arapova, na drugom mjestu našao se brod Mataran 32 s kormilarom Ivom Matićem, dok je treće mjesto pripalo brodu Otto e Mezzo.

Kuriozitet je da se na četvrtom mjestu našao brod Tutta Trieste 2 kormilara Fabijanka Biočića u čijoj se posadi našao i poznati pjevač Damir Kedžo.

Bogat sadržaj regate u tri dana oživio je post-sezonski vikend u Trogiru. Tako je u subotu u suradnji s poznatim festivalskim brandom KulaKula održan i koncert pop dvojca Kuzma & Shaka Zulu koji su oduševili trogirsku publiku.

Trogirska regata sve više se sadržajem i organizacijom nameće kao nezaobilazan sadržaj za ljubitelje nautike i nautičkog turizma a organizatori za iduću godinu najavljuju još veći pomak u organizaciji kao i novitete u rutama, programu i sadržaju.

D.G.