Objavljen važan Medicinski priručnik za ronioce

“Medicinski priručnik za ronioce” nova je knjiga namijenjena profesionalnim roniocima, ali i svima onima koji to žele postati.

Ovaj izniman priručnik na jednostavan i precizan način donosi sve što novi, ali i oni iskusni ronioci moraju znati, ako se žele baviti ronjenjem na siguran i odgovoran način.

Autor knjige je dr. Mario Franolić specijalist hitne medicine, liječnik podvodne i hiperbarične medicine te mentor u Zavodu za podvodnu i hiperbaričnu medicinu KBC Rijeka. Uz bogato iskustvo u hitnoj medicini, medicinskim edukacijama i ronjenju, doktor Franolić napisao je ovu knjigu kako bi podigao svijest o zdravstvenim izazovima s kojima se suočavaju ronioci i predstavio najnovije znanstvene spoznaje i praktične savjete za ronioce.

Priručnik daje savjete o prevenciji i liječenju ronilačkih bolesti, ali i o ronjenju (ograničenjima u ronjenju) s bolestima s kojima velik dio populacije svakodnevno živi. Ona na razumljiv i pregledan način pruža detaljne informacije o postupcima liječenja u slučaju potrebe, prvoj pomoći unesrećenim roniocima te svim postupcima i pravilima kojih se ronioci trebaju pridržavati kako bi smanjili mogućnost incidenta na minimum.

Nakladnik je Indux media, a knjiga je integralnog uveza i u prodaji je po cijeni od 35,00 eura (226 stranica formata 14.8 x 21 centimetar). Medicinski priručnik za ronioce svaki bi ronilac trebao imati u svojoj ronilačkoj opremi, a možete ju kupiti na SCUBAStore-u pa će Vam stići poštom na adresu, ili u V.B.Z. knjižarama, ili ju možete naručiti putem e-maila: info@scubalife.hr.

Sponzorirani sadržaj

PROČITAJTE JOŠ:

LIJEČNIK POJAŠNJAVA Kakva je veza između virusa Covid-19 i ronjenja? | | Morski HR
Od pojave pandemije Covid-19 cijeli svijet je promijenio svoju fizionomiju, ponašanje, perspektive i prioritete. Deseci tisuća znanstvenika u potrazi su za saznanjima i rješenjima o bolesti,