Objavljen natječaj za čelno mjesto u Turističkoj zajednici Šibensko-kninske županije

ŠIBENIK – Turističko vijeće Turističke zajednice Šibensko-kninske županije raspisalo je Natječaj za izbor i imenovanje direktora/direktorice Turističke zajednice Šibensko-kninske županije.

Od kandidata se traži da imaju završen studij, najmanje tri godine radnog iskustva na rukovodećim poslovima u turizmu, ili najmanje šest godina radnog iskustva na poslovima koji odgovaraju stupnju stečene stručne spreme, moraju znati barem jedan strani jezik i služiti se osobnim računalom.

Direktor ili direktorica Turističke zajednice bira se na mandat od 4 godine, a za navedenu dužnost moraju položiti stručni ispit u roku od godine dana od dana početka rada. Položeni stručni ispit ne moraju imati osobe koje imaju odgovarajuću stručnu spremu i najmanje 5 godina radnog staža na poslovima u turizmu u toj stručnoj spremi.

Natječaj za novog šefa ili šeficu Turističke zajednice Šibensko-kninske županije trebaju izbjegavati oni koji imaju pravomoćnu presudu, rješenje o prekršaju ili zaštitnu mjeru zabrane obavljanja poslova iz područja gospodarstva, dok ta mjera traje.

Rok natječaja je 8 dana od dana objave na službenoj internet stranici Turističke zajednice. Sve detalje možete pronaći OVDJE.

K.B.