O pronađenom Istraninu oglasili se HGSS i vatrogasci: "Zajedničke akcije naglašavaju važnost suradnje"

Nakon što je na području Svetice u Šišanu pronađen pulski aktivist Aleksej Orel, koji je nestao prije dva dana, o koordiniranoj akciji traganja i njegova spašavanja oglasili su se Hrvatska gorska služba spašavanja i Javna vatrogasna postrojba Pula.  

- Zajedničkim snagama pronađena nestala muška osoba. Jučer, u popodnevnim satima, alarmirane su sve nadležne službe na području općine Ližnjan u Istri zbog prijave o nestaloj osobi. Srećom, potraga je završila uspješno - nestala osoba pronađena je živa na području Svetice u Šišanu.U koordiniranoj i hitnoj potrazi sudjelovali su vatrogasci Javna vatrogasna postrojba Pula, pripadnici policije, lokalni mještani i naša ekipa iz HGSS Stanica Istra. Ovakve zajedničke akcije naglašavaju važnost suradnje među različitim službama i zajednicom u hitnim situacijama - poručili su iz HGSS-a.

- U združenoj akciji policije HGSS-a, vatrogasaca i građana uspješno je završena potraga za nestalom osobom.Veliko hvala svim sudionicima JVP Pula, DVD Medulin, DVD Bale, DVD Plamen Višnjan, a posebno članovima DVD Peroj koji su osobu pronašli - poručili su iz JVP Pula.

D.G.

PROČITAJTE JOŠ:

Pronađen istarski aktivist Aleksej Orel: “U polusvijesti je i dehidriran”
Pulski aktivist Aleksej Orel, koji je nestao prije dva dana, pronađen je jutros na području Svetice u Šišanu. Prema neslužbenim informacijama, Orel je živ, ali u polusvijesti i dehidriran, a pronašao ga jedan od timova. Potvrdili su to za Istru24 i njegovi prijatelji i znanci te njegova životna par…