NOVI SUDAR SKUTERA Kod Hvara teško ozlijeđena žena

HVAR – Jučer poslijepodne oko 16 sati u mjestu Marina došlo je do pomorske nesreće u kojoj je smrtno stradala državljanka Njemačke o čemu smo već izvijestili. U nesreći je ozlijeđeno dvoje djece od kojih je jedno zadobilo teške tjelesne ozljede opasne po život, a drugo dijete je zadobilo lakšu tjelesnu ozljedu. Nakon toga dogodila se nova nesreća u kojoj su sudjelovali vodeni skuteri!

Jučer oko 17.30 sati, na području Hvara, na otvorenom moru istočno od rta Jerolim te zapadno od otočića Pokonji Dol, došlo je do pomorske nesreće u kojoj je skuter kojim je upravljala 27-godišnja državljanka Francuske zbog neprilagođene brzine prilikom zaustavljanja udario u stražnji dio drugog zaustavljenog skutera uslijed čega je 26-godišnja putnica na zaustavljenom skuteru zadobila ozljede.

Nakon pružene hitne medicinske pomoći u Hvaru prevezena je u KB Split gdje su joj utvrđene teške tjelesne ozljede zbog čega je zadržana u bolnici. Slijedi podnošenje kaznene prijave protiv 27-godišnje državljanke Francuske.

D.G.

PROČITAJTE JOŠ:

SUDAR JET SKIJA I JEDRILICE Poginula majka, dvije kćeri u bolnici