Nova trovanja gaziranim pićima? Danas još 6 sumnjivih slučajeva, oglasio se i Beroš!

Nakon što je više osoba zbog sumnje u trovanje gaziranim pićima završilo u bolnici, pojavili su se novi slučajevi, a ministar Beroš poručuje - najbolje je piti vodu!

Nekoliko osoba završilo je u bolnici zbog sumnje u trovanje gaziranim pićem. Ministar zdravstva Vili Beroš rekao je da od jučer ima još četvero bolesnika u KBC-u Zagreb, jedan je u Vinogradskoj bolnici, a jedan u Varaždinu i treba utvrditi je li sve u vezi s konzumacijom različitih pića.

Policija je uz to provela i izvide na zagrebačkom Prirodoslovno-matematičkom fakultetu, gdje se jedan mladić navodno otrovao pićem. Prema pisanju Indexa danas je zabilježeno ukupno šest novih sumnjivih slučajeva, no nitko nije hospitaliziran.

- Ja to u ovom trenutku ne mogu reći niti itko može reći. Imamo dva pića u dva grada, punjena u dvije zemlje... najbolje je piti vodu - poručio je ministar Beroš kada su ga novinari upitali mogu li se građani u ovom trenutku osjećati sigurno.

J.T.

PROČITAJTE JOŠ:

Oglasili se iz Coca-Cole: “Svjesni smo izoliranog slučaja povezanog s jednom bočicom mineralne”
Iz Coca-Cola HBC Hrvatska d.o.o. za Jutarnji list su kazali ’ Svjesni smo izoliranog slučaja povezanog s jednom staklenom bočicom Romerquelle Emotion Blueberry Pomegranate 330 ml. Izražavamo našu duboku zabrinutost i nadamo se brzom i potpunom oporavku osobe uključene u ovaj slučaj. U potpunosti s…
Kiselina u bočicama s vodom i sokovima? Riječka bolnica potvrdila slučaj kemijske ozljede jednjaka, oglasila se i policija!
Društvenim mrežama sinoć su se proširile poruke u kojima se upozoravaju građani da ne konzumiraju sokove i vode koje proizvodi jedan poznati brend jer uzrokuju spržene jednjake i želuce. Navodno je riječ o vodi Romerquelle. U KBC-u Rijeka su sada potvrdili jedan slučaj trovanja, prenosi In…