Nova poruka na kruzeru Resilient Lady - "Vrime je!"

"Virgin Voyages" kruzeri imaju jedan poseban običaj. Prilikom isplovljavanja iz luke u kojoj su proveli dan, kruzeri kompanije "Virgin Voyages" stanovnike grada pozdrave upućujući im zanimljivu poruku tipičnu baš za to područje.

Tako, nakon što je dan proveo u Splitu, kruzer imena Resilient Lady Splićane je pozdravio porukom “VRIME JE”. Tko se dosjetio istaknuti ovu uzrečicu ne znamo, ali je kod Splićana svakako potaknulo oduševljenje, piše Pomorac.

Foto: Čitatelj / Dalmatinski portal

Za one koji ne znaju, radi se o sloganu kojim se u Splitu zaziva povratak nogometaša Ivana Perišića u Hajduk. Hrvatski reprezentativac je trenutačno ozlijeđen, a ugovor s Tottenhamom ga veže do ljeta.

Kruzer ispisao simpatičnu poruku dubrovčanima
U Gruškoj luci sinoć je na kruzeru Resilient Lady osvanula poruka Dubrovčanima. Vanjska svjetla broda svijetlila su crvenom bojom te je ispisana riječ ‘Kenova’. Ovaj simpatičan i kreativan pozdrav Dubrovniku i njegovim sugrađanima snimila je ekipa DUlista. D.G.

Podsjetimo, navedeni kruzer je već u dubrovačku luku Gruž uplovio s istaknutim pozdravom “KENOVA” te isplovljavao iz Splita s porukom “EVALA“.

Foto: Čitatelj Indexa / Index.hr
Foto: Dalmatinski portal

A.B.