Nova nebriga Grada Dubrovnika za sigurnost sugrađana: "Da sam se naslonio, završio bi u crnoj kronici!"

DUBROVNIK - Čitatelj Dubrovačkog dnevnika upozorio je na opasnost na Boninovu. 

Naime, ograda je slomljena i rasklimana te kao takva predstavlja opasnost za šetače, a puno je onih koji se odluče zastati i uživati u zalasku i bojama na nebu. 

"Da sam se naslonio, završio bih u rubrici Crna kronika", govori nam čitatelj te apelira na rješavanje problema. 

I kako to obično biva, gradske službe Dubrovnika reagirale su tek nakon što su fotografije završile u medijima:

"Nakon dojava o oštećenju zaštitne ograde na Boninovu nadležne službe odmah su reagirale i osigurale navedenu lokaciju do popravka odnosno zamjene oštećenog dijela ograde", napisali su u objavi na društvenim mrežama uz fotografije ograđenog dijela.

Podsjetimo, Grad Dubrovnik je tako više puta upozoravan od strane građana i medija na opasnost kupališta kod hotela Belvedere, no nisu reagirali. Kupalište je Grad prošle godine u potpunosti obnovio za čak 340 tisuća kuna, a posljednje jugo ga je u potpunosti uništilo i stvorilo golemu rupu. Sva sreća, pa nitko nije nastradao.

D.G.

PROČITAJTE JOŠ:

VIDEO Grad Dubrovnik spalio 340 tisuća kuna na sanaciju kupališta koje je trajalo svega godinu dana!
Grad Dubrovnik je u veljači 2022. godine sanirao obalu i kupalište ispod hotela Belvedere. Sanacija koju su građani platili 340 tisuća kuna, nije dugo trajala. Godinu i pol poslije, novac poreznih obveznika doslovno je odnijelo more. Zbog nevremena koje je zahvatilo dubrovačko područje…