Nordijski hodači upoznali Industrijsku Rijeku

RIJEKA - Četiri nedjelje nude četiri različite i atraktivne staze, a kojima će se spajati riječka povijest i sadašnjost te plavo i zeleno.

Turistička zajednica Grada Rijeke u suradnji s Nordic Walking Team Opatija te KŠR Gorovo nastavlja s odličnim programom 'Rijeka outdoor' i to programom nordijskog hodanja i pješačenja.

Četiri nedjelje nude četiri različite i atraktivne staze, a kojima će se spajati riječka povijest i sadašnjost te plavo i zeleno. Ljubitelji nordijskog hodanja će, predvođeni vodičima, upoznati Rijeku i njenu oklicu spajajući uživanje u prirodnim ljepotama i aktivnosti na otvorenom.

Jučerašnji, prvi dan manifestacije, započeo je okupljanjem sudionika na Molonogu odakle je odlično raspoložena kolona krenula na pohod trasom 'Industrijska Rijeka' na potezu: Mololongo – riječka luka – Žabica – željeznički kolodvor – Mlaka – industrijska zona – Torpedo – povratak na Mololongo.

Foto: Festival Sportske Rekreacije PGŽ / Facebook

Laganu stazu dužine 8 km, sudionici su prošli za nešto više od dva sata hoda, navodi se na stranicama Festivala Sportske Rekreacije PGŽ.

B.K.