Njemica zaustavljena zbog bure, ali izvrijeđala policajce i nastavila vožnju

ZADAR - Zbog jakih udara bure, zaustavljen je kombi njemačkih registracija nakon čega je vozačica izvrijeđala policajce, odbila dati dokumente i nastavila vožnju.

U poslijepodnevnim satima 4. travnja, u Gračacu je zbog jakih udara bure, za vrijeme dok je državnom cestom DC-27 promet bio dozvoljen samo za osobna vozila, zaustavljen kombi njemačkih registarskih oznaka.

Kada su vozačicu upoznali da je promet državnom cestom DC-27, prema Obrovcu ograničen te da vožnju treba nastaviti obilaznim pravcem, vozačica je započela s vrijeđanjem i omalovažavanjem policijskog službenika, odbila je dati dokumente te je vozilom naglo nastavila vožnju prema Obrovcu.

Ubrzo je zaustavljena na području Policijske postaje Benkovac-Obrovac te je utvrđeno kako je vozilom upravljala 54-godišnja državljanka Njemačke koja je prekršajno sankcionirana zbog počinjenih prekršaja iz  Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira te Zakona o sigurnosti prometa na cestama, priopćila je zadarska policija.

B.K.

PROČITAJTE JOŠ:

Zadranka nasrnula na policijske službenike udarajući ih rukama i nogama
SUKOŠAN - Policijskim službenicima liječničkim su pregledom utvrđene lakše tjelesne ozljede, dok privedeni 49-godišnjak i 44-godišnjakinja nisu ozlijeđeni. Policijski službenici Policijske postaje Zadar i Službe kriminalističke policije Policijske uprave zadarske dovršili su kriminalističko istraži…