Nijemcu na Pelješcu presudilo 2,2 promila - mopedom udario u stablo i podlegao ozljedama

SPLIT - U splitskoj bolnici, kamo je prevezen helikopterom, u utorak je umro 51-godišnji Nijemac koji je sredinom prosinca prošle godine s 2,2 alkoholnih promila na Pelješcu mopedom udario u stablo i sletio s ceste.

Dubrovačko-neretvanska policija u srijedu je objavila da njemački državljanin koji je 17. prosinca 2022. stradao u prometnoj nesreći u Kućištu na Pelješcu nije preživio.

Podsjećaju kako je 51-godišnjak u alkoholiziranom stanju (2,2 promila) i bez zaštitne kacige mopedom dubrovačkih registracija, vozeći iz pravca Vignja prema Orebiću, udario u stablo te sletio dva metra ispod razine ceste.

Nakon ukazane liječničke pomoći helikopterom je prevezen u splitsku bolnicu, međutim jučer je podlegao teškim ozljedama.

B.K.

PROČITAJTE JOŠ:

PROMETNA NA PRVIĆU Djedica bez kacige pao s električnog mopeda
PRVIĆ - U prometnoj nesreći koja se 28. listopada dogodila na otoku Prviću teže je ozlijeđen 82-godišnjak. Do prometne nesreće je došlo na način da je 82-godišnjak, upravljajući električnim mopedom na tri kotača, bez korištenja zaštitne kacige, prilikom polukružnog okretanja izgubio nadzor nad upra…