Nije sve tako sivo, pardon skupo - Je li ovo posljednje "jeftino" mjesto na hrvatskoj obali?

Ugodno iznenađeni Bečanin od silnog je uzbuđenja fotografirao račun s ljetovanja kao dokaz da "normalne" cijene na Jadranu nisu potpuno izumrla vrsta.

Znate onu "koliko para toliko u muzike"? Mnogi je se ovog ljeta i nisu naslušali duž hrvatske obale, no izgleda da je još uvijek moguće pronaći ugostiteljske objekte s prihvatljivim cijenama. Dokaz je pružio jedan posjetitelj iz Beča koji je ostao toliko iznenađen računom da ga je naprosto morao i fotografirati, a onda i podijeliti s ostalima.

Nakon što se sredinom srpnja na austrijskom portalu Heute moglo pročitati da je jedna Bečanka ostala zgrožena time što su joj u Bolu na Braču naplatili ćevape i malo pivo 25 eura, pri čemu je dodala da su ćevapi bili očajne kvalitete, eto u istom tom mediju i potpuno drugačije intonirane priče.

A jedan čitatelj Heutea u utorak je redakciji poslao račun s Brača, potvrdu da su mu u jednom kafiću za dva macchiata, Jamnicu (0,25) i čašu graševine uzeli samo 6,30 eura (47,50 kuna), donosi net.hr. Doznaje se i kako je iznenađeni muškarac boravio u Sutivanu na otoku Braču.

I tako smo eto došli do situacije u kojoj gosti umjesto prirodnih ljepota i nezaboravnih trenutaka fotografiraju vlastite račune. Pardon, u ovom slučaju i to je nezaboravni trenutak.

J.T.