NEMA ŠALE Grad će kazniti ekipu koja je bez odobrenja donijela stol i stolice na Stradun

DUBROVNIK – Red se mora poštivati, pogotovo komunalni red, osobito na svjetski poznatoj lokaciji kao što je Stradun. Osjetit će to na svojoj koži skupina muškaraca koja je u subotu navečer donijela stol i stolice na Stradun, čime su nepropisno zauzeli javnu površinu.

Iz Grada su potvrdili kako su službenici Odsjeka za komunalno redarstvo proveli prekršajne izvide u sklopu kojih su utvrdili da je dana 11. lipnja 2022. oko 23.40 sati više muških osoba uzelo stol i stolice iz zatvorenog ugostiteljskih objekta u Zamanjinoj ulici te ih premjestili u ulicu Placa bb, na udaljenost od oko dva metra od mjesta gdje su se stol i stolice nalazile.

Navedene osobe su sjedile na navedenoj lokaciji do 12. lipnja oko 00.30 sati nakon čega su vratili stol i stolice na mjesto odakle su ih uzeli. Komunalni redari u potrazi su za nestašnim momcima koji će dobiti kaznu jer su prekršili komunalni red. Nije se izvukao ni vlasnik ugostiteljskog objekta kojemu je izrečeno Pisano upozorenje o kršenju ugovornih odredbi prema kojem će se, u slučaju ponavljanja, postupiti oduzimanjem javne površine.

K.B.