NEBO JE GRANICA Velika crowdfunding kampanja za zvjezdarnicu Višnjan

VIŠNJAN – Astronomsko društvo Višnjan je pokrenulo veliku crowdfunding kampanju kojoj je cilj prikupiti 635.000 kuna​ za Zvjezdarnicu Višnjan, jednog od najboljih svjetskih lovaca na asteroide, i vjerojatno najistaknutiju hrvatsku organizaciju koja već nekoliko desetljeća educira buduće hrvatske znanstvenike.

U kampanji koja traje do kraja ove godine mogu pomoći svi, organizatori pojašnjavaju detalje.

Pomažemo financirati dvije krucijalne stvari potrebne za edukaciju nove generacije mladih znanstvenika:
1. geodetsku kupolu​ za odvijanje edukativnih programa i
2. bungalove za smještaj gostiju​ (učenika, profesora i mentora).

Iznos od 635.000 kn planiramo skupljati ​od 1. do 31. prosinca 2020. godine ​i sigurni smo da ćemo u tome uspjeti. Do sada su se brojni građani, poduzetnici i anonimni dobročinitelji uspješno uključivali u slične projekte, i vjerujemo da podrška neće izostati ni sada u 2020. godini, kad je znanost, kritičko razmišljanje i znanje budućih generacija posebno na udaru.

Kako donirati (jednostavno je!)

Kako bi se uspješno izvršila uplata potrebno je:
1. na desnoj margini odabrati željeni iznos uplate;
2. u obrazac upisati tražene osobne podatke;
3. odabrati željeni način plaćanja:
a) Visa ili MasterCard kartica (opcija AgentCASH);
b) kriptovalutom (Bitcoin, Ether, Ripple, Stellar Lumen i EOS) putem sustava PayCek (OVDJE možete preuzeti upute za korištenje PayCeka);
c) opća uplatnica ili internet/mobilno bankarstvo.
4. potvrditi uplatu prema daljnjim uputama platforme.

Nakon izvršenog plaćanja potrebno je sačekati određeno vrijeme do obrade uplate i njenog evidentiranja na stranici kampanje. Uplate izvršene općom uplatnicom ili internet/mobilnim bankarstvom evidentiraju se u roku od 1 do 2 radna dana, a uplate izvršene karticama ili kriptovalutama u roku od 1 do 12 sati.

Za dodatne tehničke upite u vezi plaćanja molimo Vas da se obratite na e-mail adresu cedior.org@gmail.com ili na broj telefona +385 (0)98 611 467.

I to je to! Naš će vam tim nakon plaćanja poslati nagradu povezanu s modelom ulaganja, poručuju organizatori crowdfunding kampanje.

Više o kampanji pročitajte OVDJE.

I.B.