Ne, to nije Disneyland, to je Kominland!

Stigao je dan kada će gotovo svi iz ovog dalmatinskog mjesta postati likovi iz Disneyevih filmova i crtića! Nadaju se oboriti Guinnessov rekord!

- U cilju očuvanja tradicijskih vrijednosti i jačanja zajedništva s porukom prihvaćanja raznolikosti u društvu, odlučili smo se prijaviti za obaranje dosadašnjeg rekorda iz 2013. godine za okupljanje najviše maskiranih ljudi u Disney likove na jednom mjestu. Trenutni rekord drže Škoti, a njih je bilo više od 360. Nas se danas očekuje više od 400. Maske će obući svi naši mještani, prijatelji i ostali, a planiramo u povorci viđati i djecu od pet godina, ali i one starije od čak 80 godina - javljaju kominski organizatori, a prenosi Dalmacija danas.

- Dragi judi, osvanija je najzabavniji dan u godini . Vridni domaćini i domaćice već kuvaju važole najukusnije na svitu. Sastavja se šator a u pripremi je još jedan. Sprema se i glazba. Bit će veselo i lipo.Sada je na vami red. Obuć se i doć učinit rekord. Vrime će pustit jerbo i sunce želi vidit to čudo u Kominu tako da se ne morate bojat kiše. Vidimo se....Juuuuhuuuuuuu - dodali su mještani na svojim društvenim mrežama.

Sretno u obaranju rekorda!

J.T.