Vozio Dubrovnikom naoružan bejzbol palicom i bez dozvole.. Kod sebe imao marihuanu, ali testiranje nije dozvolio

DUBROVNIK - Mladić je uz sebe imao manju količinu marihuane te bejzbol palicu oblijepljenu izolir trakom koja, tako pripremljena i pod navedenim okolnostima, predstavlja oružje D kategorije.

Novčanom kaznom od čak 3450 eura sankcioniran je 25-ogodišnjak koji se u ponedjeljak nešto prije ponoći bez vozačke dozvole vozio automobilom po Dubrovniku. Uz sebe je imao bejzbol palicu pripremljenu za napad, priopćili su iz dubrovačko-neretvanske policije.

Zaustavili su ga na dubrovačkoj Obali Stjepana Radića u automobilu dubrovačkih registracija utvrdivši da vozi prije no što je stekao pravo na upravljanje vozilima B kategorije.

Kod sebe je imao manju količinu marihuane te bejzbol palicu oblijepljenu izolir trakom koja, tako pripremljena za napad, pod navedenim okolnostima predstavlja oružje D kategorije. Odbio je testiranje na droge te pregled uzimanjem krvi i urina radi analize.

Zbog niza prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, o suzbijanju zlouporabe droga te o nabavi i posjedovanju oružja građana, odveden je na Općinski sud u Dubrovniku gdje je kažnjen novčanom kaznom u visini 3450 eura.

B.K.

PROČITAJTE JOŠ:

NIJE PLATILA NOVE ZUBE Uhićena Austrijanka koja je pokušala pobjeći s dugom od gotovo 5 tisuća eura
Nakon što je u privatnoj dentalnoj ordinaciji iskoristila stomatološke usluge, osumnjičena je htjela otputovat iz RH bez plaćanja računa od 4.800,00 eura. Dovršenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Službe kriminalističke policije ove Policijske uprave 44-godišnja dr…