Nakon zagađenja zaljeva, jutros u Bakru drugačija slika - Na teren izišli Lučka kapetanija i Dezinsekcija

BAKAR - Nakon što nam je čitatelj jučer poslao fotografije novog zagađenja površine Bakarskog zaljeva, jutros ipak nešto drugačije snimke šalju iz Lučke kapetanije Rijeka.  

- Nakon zaprimljenog, djelatnici Lučke kapetanije Rijeka su izašli na teren kao i ponovno jutros, a o čemu Vam šaljemo i učinjene fotografije. Također, i djelatnici Dezinsekcije - odgovaraju iz Lučke kapetanije Rijeka.

- U gradu Bakru već duže vrijeme se obavljaju veći infrastrukturni radovi i grad je u području uz more, raskopan. Tijekom kišnoga vremena povremeno je primjetno zemljano zamućenje u moru.

Dakle, vidljivo je i iz vaših fotografija kako na terminalu za sipke terete nema privezanog broda, te da ovo onečišćenje nije niti uljno niti od tereta - objasnili su građaninu koji nam je poslao fotografije, iz Lučke kapetanije Rijeka, uz popratne snimke od jutros.

D.G.

PROČITAJTE JOŠ:

Tužne slike iz Bakra: “Nadam se da će jednom netko odgovarati za ovo!”
Čitatelj iz Bakra šalje nam fotografije po tko zna koji put zagađenog Bakarskog zaljeva. - Šaljem Vam slike iz Bakra grada. Slike govore same što dopuštate u mojem rodnom zavičaju. Svako dobro u Novoj 2023 u nadi da netko jednog dana odgovara za učinjeno - kazao je uz