Krenuli na intervenciju, ali doživjeli prometnu nesreću

RIJEKA - Na putu do mjesta intervencije došlo je do prometne nesreće u kojoj je sudjelovalo vatrogasno vozilo i dva osobna vozila. Ozlijeđenog vatrogasca i dvoje putnika iz osobnih automobila zbrinula je Hitna medicinska služba.

Prije dva dana, 9. siječnja 2023. godine, Županijski vatrogasni operativni centar (ŽVOC) Rijeka zaprimio je dojavu o tehničkoj intervenciji ispumpavanja vode na adresi u Rijeci. Na teren je izašlo vozilo za tehničke intervencije s jednim vatrogascem.

Na putu do mjesta intervencije došlo je do prometne nesreće u kojoj je sudjelovalo vatrogasno vozilo i dva osobna vozila. Ozlijeđenog vatrogasca i još dvoje putnika iz osobnih automobila zbrinula je riječka Hitna medicinska služba.

B.K.

PROČITAJTE JOŠ:

Tešku prometnu nesreću kod Pakoštana skrivio vozač minibusa
PAKOŠTANE - U petak, 28.listopada oko 15,45 sati u Pakoštanima na dionici županijske ceste ŽC-6046 Vrana -Pakoštane dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovala dva vozila, minibus riječkih i teretno vozilo zadarskih registarskih oznaka. Prema rezultatima provedenog očevida do prometne nesre…