Na Lastovu traže sezonce za radno mjesto turističkog informatora

LASTOVO – Turistička zajednica Općine Lastovo u potrazi je za dodatnim djelatnikom koji bi tijekom ljetne sezone obavljao poslove turističkog informatora.

Novi djelatnik traži se na period od tri mjeseca i to na puno radno vrijeme zbog povećanja obujma posla. Smještaj i naknada za prijevoz nisu osigurani.

Radno mjesto za koji je raspisan natječaj uključuje poslove davanja svih vrsta turističkih informacija kao i drugih relevantnih informacija o otoku i okolici. Turistički informator će raditi i na prikupljanju i unosu podataka u informacijski sustav, obavljat će prijave i odjave gostiju u sustavu eVisitor, pratiti i prosljeđivati upite direktorici radi potrebnih analiza, prikupljat će i ažurirati podatke o turističkoj ponudi, surađivat će u kreiranju sadržaja za web-stranicu i društvene mreže Turističke zajednice, prikupljat će podatke za mjesečni program događanja, voditi računa o čistoći i urednosti prostorija te obavljati druge poslove propisane Zakonom, a po nalogu direktorice.

Rok za prijavu na natječaj je 14. lipnja 2022. godine, a detaljne informacije o uvjetima možete pronaći na službenoj internet stranici Turističke zajednice Općine Lastovo.

K.B.