MUP najavio prezentaciju policijske opreme na splitskoj rivi

SPLIT - U petak, 29. rujna 2023.godine na blagdan svetog Mihovila i na dan kada se obilježava Dan policije, Policijska uprava splitsko-dalmatinska na splitskoj rivi, Obala hrvatskog narodnog preporoda, u vremenu od 09:30 sati do 12 sati, održat se prezentaciju policijske opreme i tehnike.

Građani će biti u mogućnosti razgledati jedan dio policijske opreme i razgovarati s policijskim službenicima. Uz službena vozila i motocikl, građani će biti u mogućnosti upoznati se s radom prometne policije, granične policije, upoznati se s radom službenika za očevide i kriminalističku tehniku, vidjeti dio opreme protueksplozijske jedinice i Jedinice specijalne i interventne policije, te način rada službenog psa.

- S nama će sutra biti djelatnici HAK-a, Auto kluba Split, naši partneri u edukcijama i projektima koje provodimo vezano uz sigurnost cestovnog prometa. Na rivi će biti i policijski službenici prevencije kod kojih će građani moći uzeti informativne materijale i razgovarati o preventivnim projektima koje provodimo.

Dan policije želimo proslaviti družeći se s građanima Grada Splita i svima koji sutra tijekom jutra posjete Split.

Pozivamo Vas da nam se sutra pridruže na splitskoj rivi - poručuju iz splitske policije.

D.G.