MORH potvrdio: "Zbog tragedije u Zadru u kojoj je pas ubio staricu privedena je djelatna vojna osoba!"

82-godišnju je staricu do smrti izgrizao američki staford, a pripadnici Pukovnije vojne policije priveli su osumnjičenog vlasnika.

Ministarstvo obrane (MORH) izvijestilo je da je privedena djelatna vojna osoba, osumnjičena za "teško kazneno djelo protiv opće sigurnosti počinjeno izvan službe". U priopćenju u kojem u ime MORH-a, ministra i Oružanih snaga izražavaju žaljenje zbog tragičnog događaja kažu i da vojna policija dalje poduzima "sve radnje u smislu utvrđivanja stegovne odgovornosti" privedenog vojnika.

Podsjetimo, nesretna starica je pronađena s ozljedama koje upućuju na nasilnu smrt. Američki staford u vlasništvu je obitelji, a brigu o psu preuzela je nadležna veterinarska služba.

J.T.

PROČITAJTE JOŠ:

PAS U ZADRU NA SMRT IZGRIZAO STARIJU ŽENU Uhićen unuk
Na području zadarskog Bulevara jučer je u stanu pronađen leš žene, a policija je danas objavila da ju je usmrtio staford koji pripada članu obitelji. Policijski službenici Policijske uprave zadarske u suradnji s nadležnim županijskim državnim odvjetništvom u Zadru, u službenim prostorijama policije provode kriminalističko istraživanje nad jednim