MORH: Poginuli motorist kod Trogira, kadet je HVU-a

Od posljedica ozljeda zadobivenih u prometnoj nesreći sinoć kod Trogira, preminuo je kadet Hrvatskog vojnog učilišta, izvijestilo je Ministarstvo obrane.  

- MORH, OSRH i HVU upućuju najdublje izraze sućuti obitelji, prijateljima i kolegama preminulog kadeta.

Kadet Hrvatskog vojnog učilišta „Dr. Franjo Tuđman“ stradao je u prometnoj nesreći koja se dogodila u ponedjeljak 24. srpnja 2023. godine u večernjim satima kod Trogira.

Kadet je potom prevezen u splitsku bolnicu gdje je preminuo od posljedica ozljeda.

Riječ je o kadetu 4. godine studija Vojnog pomorstva, koji se nalazio na ljetnim praznicima.

Ministarstvo obrane, Oružane snage RH i Hrvatsko vojno učilište „Dr. Franjo Tuđman“ upućuju najdublje izraze sućuti obitelji, prijateljima i kolegama preminulog kadeta, poručili su.

Podsjetimo, sinoć, 24. srpnja 2023.godine, na cesti D8, u Trogiru dogodila se prometna nesreća sudar osobnog vozila i motocikla. Vozač motocikla prevezen je u bolnicu na pružanje liječničke pomoći, ali je tijekom noći nažalost preminuo.

O prometnoj nesreći je obavješteno nadležno državno odvjetništvo i na mjestu događaja je obavljen očevid.

D.G.

PROČITAJTE JOŠ:

Dvoje poginulih na cestama u Splitu i Trogiru!
Jedna je osoba poginula, a druga teško ozlijeđena u sudaru dva kombija koji se dogodio jutros u Splitu. Sinoć je u Trogiru poginuo vozač motocikla, nakon sudara s osobnim vozilom, izvijestila je splitska policija. Jutros, 25. srpnja 2023.godine, oko 06:12 sati u Splitu na križanju ulica